FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

16 lat,nadwaga.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Serwisu eDieta.pl >> Strona Główna -> od 10 do 20 kg do schudnięcia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
rycerzyk

PostWysłany: Sro Maj 05, 2010 7:56 pm    Temat postu: 16 lat,nadwaga. Odpowiedz z cytatem

Witajcie,mam 16 lat i ważę około 95 kg. Moim celem jest zgubienie około 20 kg. Wiem że będzie to proces długotrwały i bardzo ciężki (mam nadzieję że się uda Very Happy). Mam silną wolę. Jestem wstanie odłożyć wszystko na bok byleby schudnąć. Codziennie około 2 godzin gram w piłkę lub jeżdżę na rowerze. Diete zacząłem dzisiaj ale mam nadzieję że dostane kilka ciekawych i pomocnych rad.

Na I śniadanko zjadłem płatki kukurydziane z mlekiem.
Na II dwie pełnoziarniste bułki z chudą szynką i sałatą.
NA obiad upieczoną w piekarniku (bez panierki) rybę i surową kapustę kiszoną.
Na kolację kromkę chleba ciemnego z białym serem i rzodkiewką.

Ogólnie lubie jeść warzywa i owoce. Piję około 2 litrów dziennie (większość to woda).
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
malizioso

PostWysłany: Sob Maj 08, 2010 8:23 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hejka,
Jesli chcesz by forum bylo Twoja dodatkowa motywacja to zaloz swoj watek w dziale pamietnikow i staraj się pisac codziennie co jesz - bedziesz mial wieksza kontrole nad jadlospisem.
Poczytaj innych pamietniki - tam pelno cennych wskazowek (mi sie przydały Wink ).

powodzenia Wink

Wiem że będzie to proces długotrwały i bardzo ciężki (mam nadzieję że się uda ).

im cięższa i dłuższa droga do sukcesu tym większa satysfakcja !
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
siła zaparcia
Gość

PostWysłany: Wto Lip 06, 2010 11:26 am    Temat postu: 20 kg w dwa miesiące Odpowiedz z cytatem

Witam, mam 17 lat. W zeszłe wakacje ważyłam 93,5kg, a 1 września ważyłam 73,5kg, a więc schudłam 20 kg, dziś znowu się odchudzam, ale nie jest mi łatwo,nigdy nie było i nigdy nie będzie, mogłabym napisać, że mieszkam z babcią, która mnie tuczy, ale to wszystko ''siła zaparcia", trzeba nauczyć się mówić nie, to jest najważniejsze. Niestety przez cały rok szkolny przytyłam 6,5kg, ale na szczęście mam swoją dietę, a wakacje są długie:D. Stosowałam dietę węglow.-białkową przez 2 miesiące. Niestety nie jest to tak, że sama dieta wystarczy! Dzień w dzień ćwiczyłam godzinkę (robiłam np. brzuszki, przysiady, po prostu takie najbardziej popularne ćwiczenia), 1-2godz. jeździłam na rowerze i 30 min biegałam. Rezultaty były ogromne, a ja jak nigdy poczułam się szczęsliwa, a szczególnie wtedy, gdy spotykałam znajomych na mieście i mówiłam im cześć, a oni pytali, czy się znamy. Przepraszam tu za swoją szczerość, ale denerwują mnie panienki, które mają 170cm, ważą 60 kg i mówią, że muszą schudnąć, bo są grube. To jakiś żart spójrzcie na dziewczyny, które na serio są pulchne, myślicie, że one chcą być grube? Czasem nawet żartują ze swojego wyglądu, ale wtedy ich serce jeszcze bardziej tonie we łzach. Obudźcie się, proszę!
Powrót do góry
brawo
Gość

PostWysłany: Wto Lip 06, 2010 11:31 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Siło zaparcia, to co napisałaś jest strasznie mądre, podziwiam i gratuluję.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Serwisu eDieta.pl >> Strona Główna -> od 10 do 20 kg do schudnięcia Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach